Ensimmäinen viikko Fuerteventurassa

Nyt on sitten eka viikko takana ja on se kyllä erikoinen viikko ollutkin. Olen siis luokkakaverin Anssin kanssa semmoisessa työpaikassa töissä, kun Pengdolph. Yritys hoitaa langattomia nettejä ja turvakameroita. Ekat päviät meni eniten siinnä että yritti tutustua paikkaan ja töihin. Työt ovat hyvin erillaisia kun olisi osannut odottaa. Olemme suurimaksi osaksi vain katsonut vierestä, kun työnantajamme on tehnyt töitä. Työn kuvaan kuulu se että menemme päivän aikana paikasta toiseen, korjailemassa kaiken näköisiä ongelmia. Välillä ei netti toimi jossain ja välillä pitää asentaa antenni katon päälle. Päivät eivät myöskään ole pisimmästä päästä, sillä työmme alkavat kello 10.00 aikaa ja loppuvat ennen kello 16.00.

 

P_20190206_113241

P_20190207_133839

Asunossamme asuu neljä muuta suomalaista minun ja Anssin lisäksi. 3 poikaa sähkö/talo alalta ja yksi tyttö matkailu alalta. Asuntomme ei ole mitenkään hääppöinen. kolme makuuhuonetta, kaksi vessaa, keittiö ja olohuone. Mutta kyllä täällä asua pystyy.

Vapaa-aikani ensimmäisellä viikolla olen käyttänyt hyvin huonosti. Töiden jälkeen ei yleensä jaksanut tehdä juurikaan mitään, joten päivät menivät sängyssä maaten ja voimia kerätessä. Kuitenkin jos on jaksanut lähteä jonnekkin, niin yleensä se on ollut vain kaupungilla pyörimistä ja paikkoihin tutustumista.

P_20190209_182520P_20190210_141437P_20190209_122605P_20190207_100125

Nyt sitten vain yhtä hurjapäisesti toista viikkoa kohti kun ensimmäistäkin 🙂 Ja jos joku on kiinnotunut lukemaan tarkempia tietoja päivistäni niin pidän omaa blogia pystyssä jonne kirjoittelen joka päivä mitä olen tehnyt. https://oonanseikkailut.home.blog/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: