Londonderry

Moikka,nyt on kulunut seitsemän viikkoa ja enää viimeinen viikko jäljellä. Nämä kaksi viimeistä viikkoa ovat olleet todella tapahtumarikkaita.

Olemme käyneet Pohjois-Irlannin pääkaupungissa Belfastissä jossa kävimme muunmuassa todella suositussa Titanic museossa ja järjestetty yllätys juhlat yhdelle meidän talon asukkaalle joka suuntasi takaisin Hongkongiin sekä viimeisempänä viikkona olemme myös molemmat ehtineet olla sairaana.

Ensimmäisenä olimme 23.2 tutustumassa Belfastiin Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin. Derrystä bussilla Belfastiin menee about.2h ja busseja menee edestakaisin joka tunti.

Titanic Belfast

Belfastissä on todella tunnettu museo ”Titanic Belfast” jossa kävimme. Pääsyliput maksoivat about.20€ joka sisälsi noin 2h upean museo kierroksen. Belfastissä on tämä Titanic museo siksi koska Titanic on rakennettu Belfastissä.Tämä museo on todellakin näkemisen arvoinen jos joskus vierailee Belfastissä,kannattaa käydä täällä ja antaa sille aikaa sillä kierros tosiaan oli yllättävän pitkä.

Titanic museo

Yllätys juhlat Jess:lle

Päätimme järjestää muiden 12 kavereidemme kanssa yllätys juhlat Jess:lle 2.3 lauantaina,sillä hän lähti 4.3 maanantaina takaisin Hongkongiin yllätys onnistui täydellisesti ja kaikilla oli hauska ilta jolloin pääkohtina jää erityisesti mieleen kun yhdessä kaikki opettelivat muiden maiden kieltä,korttipelejä,ja jtn pieniä pelejä ja tietenkin musiikkia.Meitä oli esim.Kiinasta,Saksasta,Afrikasta,Tanska ja Paikallisia.Olemme ystävystyneet kaikkien kavereiden kanssa täällä todella hyvin ja vietetty todella paljon aikaa yhdessä.

Paikallista musiikkia

Viimeisempänä viikkona olemmekin vain sairastelleet ensin Roni oli kipeänä yhden päivän pois töistä ja Pinja joutui Ronin parannuttua ottamaan sairaslomaa pari päivää kovan kuumeen ja flunssan takia tosin emme vielä lääkärissä ole käyneet täällä mutta onneksi työpaikallamme ollaan todella ymmärtäväisiä ja he eivät vaadi meitä käymään lääkärissä ja kuljettaa asunnolle jos on pakko lähteä kesken päivän pois joten he ovat todella ystävällisiä asian suhteen niinkuin myös muuten tietenkin.

Muuten töissä Roni on tehnyt samaa mitä aijemminkin koonnut pari keskusta mitänyt työtä on riittänyt mutta Pinja on päässy tutustumaan esim.elektronisen kulmamitan kalibrointiin ja uutena hommana päässyt tekemään Excel taulukoita.

Pinja & Roni

Sähkö16B

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: