2/5- 5/5 Emulaattori ja ruokaa

Torstai meni hitaasti. Töissä jatkoin emulaattorin kanssa painimista ja ytirin saada sitä toimimaan. Asuntoon päästyäni en keksinyt mitään tekemistä. Pätin vain kokata ja katsoa televisiota.

Perjantaina ohjaajani ei ollut paikalla joten tein itsenäisesti töitä. Työ päivä meni emulaattori ongelmia korjatessa. Töiden jälkeen kävin kaupassa ostamssa viikonlopulle herkkuja. Sää ei ollut mikään hyvä koko viikkona joten en odottanut sen muuttuvan viikonlopun aikana. Asunnolla valvoin myöhään katsoen netflixiä.

Lauantaina heräsin myöhään ja jatkoin samaa mitä tein perjantai illalla. Sää oli taas sykkä ja sateisen näköinen joten ei tehnyt mieli mennä ulos. Asunnon omistajalla oli syntymäpäivä joten hänellä oli vieraita kylässä. He eivät kuitenkaan pitäneet kovaa ääntä joten en meinannut edes huomata.

Sunnuntaina heräsin taas myöhään. Asunnon omistaja kutsui minut alakertaan ja antoi eilisestä jääneitä ruokia. Niihin kuului salaattia, kakkua ja keittoa. Ei tarvitse ainakaan muutamaan päivään huolehtia ruuasta. Loppu päivän vietin kuunnellen musiikkia ja lukien.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: