7/5 Seuraava projekti

Alku päivän mietin mikä olisi hyvä seuraava projekti steam linkin jälkeen. Päätimme tehdä android raspberry pi:n. Seuraavat muutama tuntia meni hyvien ohjeiden etsimiseen. Asennuksissakin kesti kauan. Kun sain asennukset valmiiki päivä olikin melkein ohi.

Kävin työpäivän jälkeen kaupassa ostamassa hieman voileipä tarvikkeita. Palattuani kotiin taivas oli taas harmaa joten pyöräily ei ollut oikein houkutteleva idea. Tein itselleni ruokaa ja sain puhelun kavereilta.

Illalla kuitenkin alkoi tulla vatsassa hieman outo olo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: