Mitä jäi mieleen KV-valmennuksesta

Syksyllä 2021 alkoi uusi kansainvälisyyden valmennuskurssi. Kurssi alkoi uusille kansainvälisyyden opiskelijoiden aloitusinfolla. 

Aloitusinfossa Inna Ahlqvist kertoi muun muassa KV-valmennuksen oppimisympäristöstä ja vastuuopettajista, miten valmennuksessa edetään ja millaista sisältöä se pitää sisällään, Erasmus + velvoitteista, rahoituksesta sekä hakuohjeistuksesta poikkeusaikana.

KV-valmennuksen voi suorittaa monella tapaa esimerkiksi lähiopetuksena, itseopiskeluna sekä etäopiskeluna, mikäli tilanne niin vaatii. Minusta on mukavaa, että opiskelijoiden toiveita kuunnellaan ja osataan pitää niistä kiinni. 

Parhaiten jäi tämän hetkistä valmennuksesta mieleen mukavat opettajat sekä mielenkiintoiset ja antoisat tehtävät.   Tehtävänä meillä oli tehdä muun muassa englanniksi Europass CV ja motivation letter, miten löytää sopiva majoitus ja miten ostaa lentoliput, miten käsitellä kulttuurisokkia, koti-ikävää ja miten jumpata lentomatkan aikana. Paljon hyödyllistä tietoa tulevaisuudelle, vaikka ei lähtisikään ulkomaanjaksolle. 

Mitä saavutettavuus ja vastuullisuus tarkoittaa minulle?

Minulle saavutettavuus on sitä, että on mahdollisuus päästä näkemään esimerkiksi sellaista mikä ei ole keneltäkään pois suljettu ja pystyy sillä saavuttamaan, vaikka enemmän näkyvyyttä niin verkossa kuin sen ulkopuolellakin. 

Vastuullisuus on sitä, että välittää esimerkiksi muista ihmistä huomioimalla heitä. Tämäkin  voi olla hyvin, vaikka blogin kirjoittaminen esimerkiksi lentokonematkustamisesta ja siihen liittyvistä terveysriskeistä. Matkan postauksessa voisi hyvin kertoa miten kannattaisi jumpata lennon aikana välttääkseen veritulpan riskiä. 

Saksan joulun tunnelmaa
Saksan joulun tunnelmaa.
Finnairin lentokone nousemassa.
Finnairin lentokone nousemassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: