KV-POLKU Kaapo K

Vuonna 2016 Tuli käytyä veljeni & äitini kanssa Bulgaarian sunny beachilla 1vkk ajan.

Ensinmäiset kulttuuriin liittyvät asiat olivat esim. Kierrätystä siellä ei pahemmin tuolloin harrastettu tien posket täynnä muovipulloja/pusseja ym. Matkalla Burgas-Sunny Beach. Tuohon aikaan se +30 astetta tuntui jo todella kuumalle varsinkin kun aurinko paistoin suoraan ylhäältä eikä viistosta.

Muistan myös kun alkoi satamaan vettä, sitä tuli runsaasti ja hetkellisesti. joka oli erinlaista suomeen verrattuna, tämä myös kävi kun olimme retkellä bussi seureemme kanssa jossain burgasin keskustassa.

Tuli myös käytyä vanhassa kaupungissa nessebar joka oli oikein siisti, vähän historiaa raunioista ja muuta ruokakulttuurista. Hinnatkin olivat siellä halvemmat ja erivaluutta LEVA joka lasketaan 1€=2levaa, Joten miljonäärinä oltiin siellä tai ainakin melkein.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: