Loskaa pakoon

Tässä vaiheessa kevättä saattaa aurinko jo paistaa. Mutta ei tänään. Tänään on satanut lunta ja räntää ja keli on ollut kaikkea muuta kuin keväinen. Tammikuussa olin ajatellut,että nyt maaliskuun puolivälissä on hyvä hetki mennä katsomaan, kuinka kolme Rasekon opiskelijaa pärjäävät Fuerteventuralla. Asiat ei kuitenkaan menneet ihan niinkuin suunnittelimme ja nyt olen lähdössä katsomaan, miten Oonalla menee. Samalla reissulla on tarkoitus myös keskustella jatkossa IT-alan opiskelijoiden kanssa, onko Fuerteventura hyvä kohde myös tulevaisuudessa. Lento Helsingistä lähtee kello 6:05, joten tänä yönä ei paljon nukuta. Itse asiassa tätä kirjoittaessani kello on vähän yli 2 ja istun bussissa, joka on matkalla kohti lentokenttää. Bussissa minun lisäkseni on 4 muuta matkustajaa. Aika rauhallista siis. Hyvästi siis loska, ainakin hetkeksi.

Näkymä kotipihalta hieman ennen lähtöä

One thought on “Loskaa pakoon

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: