26-28.4 Huono sää

Perjantaina tein koko päivän virtuaali koneiden turvamista. Töistä päästyäni huomasin että sää oli huono. Toivoin että se ei jatkuisi koko viikonloppua. Asunnollani tein itselleni pastaa ja katsoin vuokraamiani elokuvia koko päivän.

Lauantai ja sunnuntai menivät täysin samanlaisesti. Heräsin myöhän ja huomasin että ulkona oli pimeä ja sateinen sää. vietin kummatkin päivät sisällä puhuen kavereille ja lukien. Toivottavasti seuraavana viikonloppuna on parempi sää, että voin käydä ulkoilemassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: