Kämppäkaveri

12.11-14.11 Siskoni ja ystäväni tulivat käymään Salzburgiin ja kiertelimme yhdessä kaupungilla. Oli ihanaa nähdä heitä pitkästä aikaa. Menimme yhdessä upeaan Chiemseen linnaan, johon tuli muitakin lisäksemme. Muun muassa yksi Saksalainen nuori herrasmies joka taisi olla minusta hieman kiinnostunut, mutta menetin tietysti puhekykyni ja kaikki muutkin kykyni käyttäytyä sillä hetkellä koska minua jännitti.

15.11 Laitoin raidat asiakkaalle ja harjoittelin hääkampausta, joka minun oli tarkoitus tehdä lauantaina. Illalla menimme ystävän ja siskoni kanssa Sound of music musikaaliin. Musikaali oli kerrassaan upea kokemus.

16.11 Värjäsin pomoni hiukset ja rukoilin samalla että väri onnistuisi että en lennä kampaamosta näin lyhyen ajan jälkeen jo ulos. Lopputulos oli (Luojalle kiitos) hyvä. Tämän jännittävän kokemuksen jälkeen harjoittelin harjoittelupäähän kampauksia. Illalla hain itselleni kämppäkaveriksi suloisen mustavalkoisen kissan jolle annoin nimeksi Maximilian II, itävallan kuninkaan mukaan.

17.11 Oli jälleen työpäivä ja laitoin siskolleni ja ystävälleni raidat ja sävytteen. Leikkasin myös ystäväni hiukset. Ystäväni hiuksista tuli toffeen väriset ja hiuksistaan tarkan siskoni hiuksista tuli harmaat. En ollut varma olinko vanhentanut siskoani 20 vuotta uudella hiustyylillä vai oliko se tapahtunut sinä aikana kun olin ollut itävallassa. Luulen että se oli tuo ensimmäinen vaihtoehto.

18.11 Oli hiljainen päivä töissä ja koska asiakkaat olivat hävinneet ja siksi harjoittelin kampauksia harjoittelupäähän. 19.11 Tein hääkampauksen morsiammelle ja meikkasin toisen asiakkaan. Morsian oli tyytyväinen ja upean näköinen lähtiessään häihinsä.

20.11-21.11 Opettelin saksankieltä ja kävin ikeassa ja kuntosalilla. Nyt osaan sanoa saksan kielellä kenties muutakin kuin sen että haluan ostaa suklaa jäätelöä.

22.11-25.11 Leikkasin asiakkaan hiukset lyhyeksi ja tein toiselle asiakkaalle suoristuspermanentin. Harjoittelin lainekiharoiden tekoa, kampauksia harjoituspäähän, pesin ja föönäsin asiakkaiden hiuksia. Eräälle asiakkaalle tein myös kampauksen.

26.11-27.11 Menin ystävieni luo brunssille ja leikin söpön kissani Maximilianin kanssa. Menimme myös ystäväni kanssa käymään maailman parhaimmassa kaupassa eli tietysti kaupassa missä myydään pelkkää suklaata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: