Työn touhussa

27.10-28.10 Pääsin värjäämään asiakkaan hiukset, harjoittelin kampauksia, siivosin kampaamoa ja tarjoilin asiakkaille juotavaa.

29.10 Menin vanhempieni ja heidän ystäviensä kanssa Zell am see nimiseen todella upeaan kaupunkiin. Kävimme syömässä kaupungilla ja ihastelimme paikkaa. Maisemat olivat niin upeat että en olisi koskaan halunnut lähteä kaupungista jos olisin saanut päättää. Mutta meitä oli muitakin matkassa mukana joten oli pakko ja työharjoittelupaikka ja opiskeluvelvollisuudet painoivat takaraivossa niin päätin kuitenkin lähteä.

30.10 Tässä kohtaa olin kyllästynyt pieneen opiskelija asuntooni, joten päätin muuttaa toiseen hieman isompaan asuntoon joka sijaitsi Anthering nimisessä kaupungissa, lähellä Salzburgia. Naapurissa asui ihmisten lisäksi lehmiä ja kanat pomppivat takapihallani. Kukko taisi myös asua naapurissa mutta sen sisäinen kello oli hieman myöhässä, se nimittäin kiekui päivittäin klo 14 iltapäivällä.

31.10 Tutustuin uuden asuntoni ympäristöön ja siellä hilluviin kanoihin paremmin. Kävin myös kaupassa ja illalla tulin kipeäksi. 1.11 Olin kipeänä ja tänään oli myös itävallan kansallispäivä.

2.11- 5.11 Ystäväni tuli asiakkaaksi. Värjäsin hänen hiuksensa tummanruskeaksi ja leikkasin hiukset. Laitoin permanentin asiakkaalle jolla oli todella pitkät hiukset. Värjäsin muutaman asiakkaan hiukset ja opiskelin tietoja hiusväreistä

6.11-7.11 Lenkkeilin antheringin kauniissa vuoristomaisemissa ja menin moikkaamaan lähellä olevassa aitauksessa olevia alpakoita.

8.11-11.11 Tein töissä permanentin lyhyisiin hiuksiin. Leikkasin yhden asiakkaan hiukset a-malliseksi ja toisen asiakkaan hiukset leikkasin kerroksittain. Värjäsin yhden asiakkaan kulmakarvat ja eräälle asiakkaalle laitoin raidat, joista tuli tosi onnistuneet. Myös kampaamon pölyt saivat jälleen kyytiä näinä päivinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: