Ammattikoulun opinnot saksassa

Moi, oon Eemeli ja kävin tossa kaverin kanssa Saksassa 5vko. Olimme Saksan ammattikoulussa opiskelemassa sähköpuolta.

Asuimme Fürth:issa solu kämpässä eli siellä oli 4 huonetta ja meidän huoneessa olin minä ja kaverini, viereisissä huoneissa oli joskus 1 ja joskus enemmän kuin 1. Mukava asuinpaikka ja kohde kaikin puolin koska oli lähellä metro ja junaasemaa jotka veivät pitkälti kaikkialle lähikaupunkeihin kuten nürnbergiin. Hinta oli ehkä vähän suolainen koska Saksassa muutenkin asuntojen hinnat kalliita. N. 1200e kk

Saksassa oli kyllä paljon nähtävää 👍🏻 kävimme katsomassa fürthin läpikotaisin heti ensimmäisellä viikolla joten oli pakko siirtyä seikkailemaan nürnbergiin. Nürnbergissä kävimme historiallisissa kohteissa kuten zeppelin arena ja kongressihalli. Kävimme myös bambergissa loppua kohden ja olimme siellä erasmus opettaja addalan kanssa oluella 😎

Yöelämä Saksassa on todella hauskaa ja siellä saa ihan huoletta henggailla ja juoda halpaa olutta 🍻

Kaikinpuolin nautin matkastani Saksaan mutta täytyy todeta se että kyllä Suomi lähes kaikessa on parempi ellei oluen hintoja lasketa. Sillä Saksassa sai esim. 6-pack 0,5l 8,7% olutta 3e kun taas Suomessa huomattavasti kalliimpi

Mutta ehdottomasti suosittelen Saksassa käymistä 👍🏻

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: