LondonDerry

Moikka, nyt on kulunut yhteensä viisiviikkoa Derryssä ja vielä olisi kolmeviikoa edessä.

Näinä viimeisempinä viikkoina on tapahtunut paljon esim. olemme vaihtaneet päittäin töitä, Pinjan vanhemmat sekä veli vierailivat täällä Derryssä viikonlopun yli ja olemme käyneet keilaamassa sekä kierrelty erityisen paljon Derryssä.

Aloitettaan vaikka ensin siitä kun vaihdoimme päittäin työpisteitä joten Roni pääsi kokoomaan kahden viikon aikana pari pientä keskusta mutta todella vähäisen työmäärän takia lähinnä seisomaan ja katsomaan työntekoa vierestä.

Pinja pääsi holkittamaan ja merkitsemään vaihevärillisellä kutistesukalla kaapelia(L1,L2,L3,N),sekä on päässyt käyttämään Sonic welding laitetta, tutustumaan ja käyttämään automaattista kaapelin kuorinta ja leikkuukonetta jota ohjataan tietokoneella sekä korjaamaan paljon pilallemenneitä hitsausjälkiä.

9.2 Lauantaina kävimme keilaamassa paikallisten suosimassa paikassa nimeltä Cinema joka oli todellakin paikallisten suosima ja oli todella täynnä ikäryhmää katsomatta.

Cinemassa on elokuvateatteri, keilaratoja, biljardipöytiä, baari/ravintola sekä todella paljon pelikoneita.Cinemassa kuitenkin hintataso on melko lähellä Suomen hintoja vaikka kaikki muut täällä on hieman halvempaa.

15.2 Perjantaina Pinjan vanhemmat ja veli saapuivat Derryyn illalla, joten otimme heidät vastaan ja veimme heidät tutustumaan hieman Derryyn ja paikallisiin pubeihin.

16.2 Lauantai aamulla esittelimme asuntomme Pinjan vanhemmille ja sen jälkeen lähdimme kiertämään Derryn muureja jonka jälkeen kävelimme toiselle puolelle Derryä Rauhansillan yli ja kiertelimme siellä.

Tultuamme takaisin kävimme syömässä ja vietiin Pinjan veli Cinemaan keilaamaan ja tämänjälkeen iltamme vietimme pubeissa paikallista musiikkia kuunnellen.

17.2 Sunnuntaina söimme ensimmäistä kertaa Irlantilaisen aamupalan joka oli todella hyvää sen jälkeen Pinjan vanhemmat lähtivätkin jo takaisin Suomeen ja me valmistauduttiin seuraavaan työviikkoon tekemällä seuraavan viikon ruuat niinkuin tavaksi on tullut.

Nyt alkaa olemaan jo hieman ikävä Suomeen,saunaa, kahvia ja lämmintä asuntoa 😀

Onneksi ei enään kauaan kolmeviikkoa menee hurauksessa.

-Pinja & Roni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: