Matkaopaskoululaisen matkassa

Hei kaikille!

Olen Aino Saarinen, Rasekon matkailualan opiskelija, ja suoritan parhaillaan opaspalveluiden tutkinnonosaa Espanjan Fuengirolassa, Aurinkorannikon Matkaopaskoulussa.

Takana tätä matkaa on nyt viisi viikkoa, ja edessä enää alle kolme! Sen jälkeen taskussa on opastuspalveluiden lisäksi myös matkaoppaan ammatti. Allaolevasta linkistä pääsee tutustumaan tämän opiskelijan tunnelmiin heti alkumetreiltä tähän päivään asti. Blogia päivittelen viikoittain joka sunnuntai, eli jäljellä on enää 2 postausta! Mutta mukaan tunnelmaan pääsee silti kuvien ja aiempien postausten myötä.

Opinnot alkoivat heti samana päivänä kun lentokone tänne laskeutui, ja opiskelut veivät heti mukanaan. Matkan aikana olen päässyt opiskelemaan opastuksen perusteita, matkaoppaan työn eri osa-alueita, espanjaa, ruotsia sekä englantia, ja vetämään aktiviteetteja muille opiskelijoille ja jopa omia retkiä! Tekemisentäytteiset päivät ottavat paljon, mutta antavat sitäkin enemmän. Kurssi on täynnä uusia kokemuksia ja hurjasti uutta mielenkiintoista opittavaa, ja kuvat kertovatkin enemmän kuin tuhat sanaa.

Tervetuloa lukemaan minun matkaani täällä Espanjan auringon alla!

Klikkaa tästä blogiini!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: