Portugal Starttaa

Raision seudun koulutuskuntayhtymän RASEKOn ja Turun ammatti-instituutin TAIn opiskelijoita esitteli mediatilaisuudessa suunnittelemiaan juoma- ja ruoka-annoksia. Viikon kuluttua tiimi matkaa kohti Lissabonia, jossa he tarjoilevat herkullisia annoksiaan osana Suomi-juhlaviikkoa Suomen Portugalin suurlähettilään residenssin vierailijoille. Annosten teemana on Suomen rikas ruokakulttuuri. Olemme saaneet mukaamme pientuottajien mahtavia tuotteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: