Adiós España, hola Finlandia!

25.4 – 29.4-2022

Tässä kirjoittelen pakkausurakan keskellä. 

Viimeinen viikko oli täynnä jännitystä, iloa, haikeutta sekä toivoa. Teimme loppukokeet, kuunneltiin matkanjärjestäjien (Tjäreborg, TUI, Aurinkomatkat) yritysesittelyjä, valmistauduimme työhaastatteluihin sekä siistittiin huoneistojamme ja pakkailtiin kotimatkaa varten. Viimeiset shoppailut saatiin myös aikatauluumme – onneksi. 

Keskiviikkona, kaksi päivää ennen lähtöä, oli viimeinen kerta koko porukalla, kouluttajat mukaan lukien. Kippistelimme kuluneelle onnistuneelle kuukaudelle, matkanjärjestäjiltä uuden työpaikan saaneille sekä meille, ULKOMAAN MATKAOPPAILLE. 

Niin tämä huikea kuukausi tuli päätökseen. Päällimmäinen fiilis on kiitollinen sekä onnellinen. Kiitollinen näin mahtavasta mahdollisuudesta sekä kokemuksesta. Onnellinen uudesta ammatista sekä uusista tuttavuuksista. 

Tästä on hyvä jatkaa. 

Adiós,

Rabab ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: