Fuengirola here we come!

27.helmikuuta 2022

Moikka olen Rabab Abi Mosleh, Rasekon matkailualalta valmistuva 19-vuotias turkulainen. Aloitin opinnot kesällä 2021 ja nyt valmistunkin kovan työn tuloksena toukokuussa 2022.  Kansainvälisyysjaksolle olen lähdössä Espanjaan, Fuengirolaan. Aurinkorannikolla, Fuengirolassa, on suomalainen koulu, Aurinkorannikon matkaopaskoulu, johon suuntaan nyt tulevana huhtikuuna 4.4.2022. Espanjan auringon alla suoritan matkaoppaan pätevyyden, ja 26 päivää myöhemmin olen valmis ulkomaan matkaopas. 

Ainahan minua on kiehtonut uuden opettelu, ulkomaille lähtö, epämukavuusalueelle meneminen sekä kulttuurit ja kielet. Kun kuulin, että Rasekossa opiskelevat ovat oikeutettuja lähtemään tuetusti ulkomaanjaksolle, olin täpinöissäni. Jaksolle lähtemisen suunnittelu tosissaan alkoi heti syksyllä 2021. Syntymäpäivänäni syyskuussa lähetin hakuvideoni Aurinkorannikon matkaopaskoululle ja muutama päivä myöhemmin sain oikein mukavan viestin, pääsin sisälle. Siitähän se stressi vasta alkoi…

Pandemia jylläsi vielä hyvinkin aktiivisena. Oli vaihtuvia säädöksiä matkalle lähdöstä, rokotteista, testeistä ja kaikesta mahdollisesta. Yhtenä hetkenä en ollut oikeutettu lähtemään rokotteiden puutteen vuoksi ja toisena hetkenä linjauksia muutettiin, ja matkalle lähtö olikin mahdollista. Alku oli stressaavaa ja usko alkoi vähitellen loppua. Kuitenkin, loppu hyvin kaikki hyvin. 

Olen valmis maisemanvaihdokseen, uuden opetteluun, auringon lämpöön, uusien ystävyyssuhteiden solmimiseen, uusiin kokemuksiin, uuteen kulttuuriin sekä matkaoppaan pätevyyteen. 

Olen valmis. 

Rabab Abi Mosleh

Kommentointi on suljettu.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: