Vikat viikot!

18.4 – 29.4.2022 

Tänään on maanantai 18.päivä. Koulupäivä oli pitkä ja pääsimme lepäämään vasta kello 18, toki meillä oli siesta päivän aikana. Siesta on päivittäinen lounas- ja lepohetki. Se on kestoltaan yleensä noin 3 tuntia, joten siinä ehtii hyvin lounastaa, levätä ja tehdä seuraavia tehtäviä. Usein kyllä tuntui, että aika loppui silti kesken. 

Olimme koko päivän hotellin allasalueella vetämässä aktiviteettejä harjoitteluksi. Ikäryhmä meillä tällä kertaa oli nuoret ja aikuiset. Oli venyttelyhetkiä, sanaleikkejä, vesijumppaa sekä vesipalloa. Hauskinta oli, että saimme itse olla kohderyhmä, joten pääsimme kaikki altaaseen uiskentelemaan kuuman päivän päätteeksi.

19.4 – 24.4.2022

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme hyvällä energialla naapurikaupunkiin, Benalmadenaan vetämään retkinäyttömme. Pääsimme vihdoin vetämään kovalla työllä suunnitellut lintupuiston opastusretket. Oli paljon nähtävää sekä kuultavaa opastusten aikana. Jännitys oli kovasti läsnä, mutta hyvällä porukalla ja aurinkoisen aamun voimalla selviydyin kiitettävin arvosanoin. 

Flunssa kuitenkin pyöri edelleen rajusti meidän ryhmässämme, myös itselläni hieman lievempänä tällä kertaa. Vähillä yöunilla, käheällä äänellä ja nuhaisella nenällä puskimme kohti hauskoista hauskinta ranta-aktiviteettien näyttöpäivää, johon kovasti harjoittelimme. Pääsimme jokainen kokemaan, millaista on opastaa ja ohjeistaa ryhmiä (lapsia) erilaisissa leikeissä ja peleissä. Palkitsevinta oli nähdä kuinka ryhmä viihtyi ja nautti siitä, että aktiviteetti on juuri heitä varten ja heille mieluisa. Loppuhuipennuksena sai aina kuulla, miten itse oli pelin vetämisestä suoriutunut ja mahdolliset kehittämiskohteet otettiin vastaan opettavaisin mielin. 

Suurin osa tehtävistä on jo tässä kohtaa taputeltu, enää edessä muutama koe. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: