Residenssi-illallinen ja yhteistyöneuvotteluja

Toisen matkapäivän aamuna vierailimme Sejong yliopistossa Soulissa ja tapasimme Yliopiston edustajia. Tapaamisen tuloksena saimme käynnistettyä yhteistyön heidän kanssaan ja Sejong University tulee olemaan vastaanottavana organisaationa opiskelijoidemme liikkuvuusjaksojen suuntautuessa Etelä-Koreaan.

Yliopistolle meitä tuli vastaan Suurlähetystön edustaja erityisasiantuntija Juhani Vuento, jonka olimme jo edellisenä päivänä tavanneet suurlähetystössä sekä käyneet hänen kanssaan keskustelua ennen matkamme alkua. Kävimme yhdessä lounaalla ja lounaan jälkeen matkasimme Walker Hill hotelliin neuvottelemaan opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksista. Meidät otettiin erittäin avoimin mielin vastaan ja he osoittivat myös kiinnostustaan yhteistyöstä meidän kanssa.

Päivän kruunasi Suurlähetystö-illallinen Suurlähettiläs Pekka Metson residenssissä. Illallisvieraina Rasekon ja Turun Ammatti-instituutin lisäksi oli lähetystön edustustoa sekä aikaisemmin päivällä tapaamamme Sejong Universityn edustajat. Illallisen aikana jatkoimme keskustelua yhteistyöstä Yliopiston kanssa sekä jaoimme tietoutta molempien maiden koulutusjärjestelmistä. Myös vapaamuotoiselle keskustelulle oli tilaa. Illan päätteeksi pääsimme tutustumaan residenssin keittiöön sekä muihin edustustiloihin.

 

-Heidi & Tomi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: