Suomi-ruokaviikon käynnistäminen Etelä-Koreassa

Raseko ja Turun ammatti-instituutti ovat jo monen vuoden ajan tehneet menestyksekästä yhteistyötä Suomen suurlähetystöjen kanssa. Nyt suunnittelun alla on uusi aluevaltaus eli Suomi-ruokaviikko Soulissa Etelä-Koreassa ensi syksynä. Aiemmin vastaavia edustustilaisuuskokonaisuuksia on toteutettu Suomen suurlähetystöjen kanssa mm. Thaimaassa ja Portugalissa.

Projekteissa toimijoina on Rasekon ja TAIn kokki- ja tarjoilijaopiskelijoita, jotka saavat ainutlaatuista kokemusta korkean tason edustustilaisuuksista ja mahdollisuuden lisäkokemuksen hankkimiseen kohdemaan huippuhotelleissa ja -ravintoloissa. Suomen suurlähetystöille yhteistyö antaa mahdollisuuden lisätä Suomen maabrändin tunnettuutta ja erityisesti esitellä kohdemaan toimijoille Suomen vahvaa koulutusosaamista.

Tällä viikolla oppilaitosten edustajat ovat matkanneet Souliin aloituskokoukseen suurlähetystön avaintoimijoiden kanssa. Matka sisältää myös vierailut yhteistyöoppilaitokseen ja Walker Hill Hotelliin sekä suurlähettiläs Pekka Metson residenssi-illallisen.

Rasekosta matkassa on ravintola- ja catering-alan lehtori Tomi Aho ja kansainvälisyyskoordinaattori Heidi Ruusumo. TAIn puolesta neuvottelemassa ovat ravintolapalveluiden lehtori Niina Vahtera ja Turun kasvatuksen ja opetuksen kansainvälisyyspäällikkö Helena Mikkola. Hieno yhteistyö saa uutta jatkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: