Marraskuinen vierailu Espanjassa

Hei.

Opiskelen Rasekossa lähiesimiehen ammattitutkintoa oppisopimuksella Tilitoimisto Aarnio Oy:ssa, joka on turkulainen 1960 luvulla perustettu perheomisteinen tilitoimisto. Suoritan kahden viikon kansainvälisyysjaksoa toimistomme Espanjan Fuengirolan toimipisteessä. Espanjan toimipisteessä on suomalaisia työntekijöitä, jotka tuottavat kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluja, sekä veroneuvontaa suomalaisille yritykselle Suomeen. Lensin Espanjan Malagaan keskiviikkona 2.11.2022. Lento sujui hyvin ja lentokentällä minua oli vastassa yhtiömme yrittäjä itse. https://aarnio.fi/

Olen tehnyt kuuden ja puolen vuoden uran kirjanpitäjänä ja tänä vuonna siirryin Aarniolle kirjanpitotiiminvetäjäksi. Tiiminvetäminen on itselleni uusi urasaavutus. Toimin työssäni myös kirjanpidon automaatiovastaavana. Espanjassa ollessani on tarkoitus havainnoida automaation kehittämiskohteita, sekä parantaa automaatiota. Automaation avulla pystytään vähentämään virheitä ja vapauttamaan kirjanpitäjiltä aikaa asiantuntijatyöhön.


Majoitun jakson aikana Torremuellessa, joka on noin viiden kilometrin päässä toimistostamme Los Bolichessa. Ensimmäiset päivät ovat menneet lähinnä asuinalueen ja työpaikan lähialueen tutustumiseen. Suurimpana kulttuurierona Suomeen huomasin, että Espanjassa syödään lounasta vasta klo 14.00–16.00 välillä. Espanjalaiset viettävät siestaa tuona aikana. Perjantaina lounastimme espanjalaiseen aikaan työpaikan lähellä sijaitsevasa Casa Beirut nimisessä libanonilaisessa ravintolassa. En ollut aiemmin maistanut libanonilaista ruokaa. Ruoka oli todella hyvää ja harkitsen tässä paikassa vierailua mahdollisesti vielä uudestaan.

Olen myös tutustunut paikallisliikenteen käyttöön, jolla aion taittaa jatkossa matkani täällä ollessani. Renfe, eli paikallisjuna kulkee kahdeksassa minuutissa Torremuellesta Los Bolicheen. Renfellä pääsee myös erittäin nopeasti Malagaan. Nautin matkojen taittamisesta kävellen ja ensimmäisenä aamuna kävelin Los Bolichelle asti. Matka taittui rantaviivaa pitkin ja samalla näin meressä hyppimässä delfiinejä, joita en ollut koskaan aiemmin elämässäni nähnyt luonnossa. Tästä on kiva jatkaa reissua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: