Viikko Espanjassa

Aika Espanjassa on kulunut nopeasti ja kahden viikon kansainvälisyyden jakso alkaa olla loppusuoralla. Päivät ovat vierähtäneet hyvin pitkälti töiden parissa Tilitoimisto Aarnion Fuengirolan toimipisteessä. Olen hoitanut Espanjasta käsin omien suomalaisten asiakkaideni kirjanpitoja. Tämän lisäksi olen käynnistänyt automaatiotyökalumme Espanjan toimiston kirjanpitäjien asiakkaille ja kouluttanut heitä tämän osalta. Tilitoimisto Aarnion Espanjan toimipisteessä töitä tekevät suomalaiset kirjanpitäjät ja palkanlaskijat. Heidän asiakkaitansa ovat suomalaiset yhtiöt.

Viikonloppuina olen tutustunut Fuengirola – Malaga väliseen alueeseen. Matkat olen taittanut suurimmaksi osaksi Renfellä eli lähijunalla. Olen vieraillut Malagassa ja Fuengirolan keskustassa. Tänään suuntaan Benalmadenaan puistopiknikille. Alueella on puisto, missä on muun muassa pupuja ja riikinkukkoja. Malagassa tutustuin vanhaan kaupunkiin, missä oli paljon ravintoloita ja shoppailupaikkoja. Alueella oli myös museoita ja vanha katedraali ja linna.

Lisäksi käytössäni on ollut auto, ja tämä on mahdollistanut vierailut Mijas Pueblossa ja Miramar ostokeskuksessa. Mijas Pueblo on ihana pieni idyllinen espanjalainen kylä vuorten rinteillä. Kylästä oli hienot näkymät alas kohti Fuengirolaa ja sään suosiessa, näin merellä häämöttävät Afrikan vuoret. Miramar ostoskeskus sijaitsee Fuengirolan eteläpuolella. Miramarista löytyy ruokapaikkoja, elokuvateatteri ja mahdollisuuksia shoppailla vaatteita, kosmetiikkaa ja kodin sisustusta. Lisäksi paikassa on isompi ruokakauppa.

Vielä muutama päivä täällä Aurinkorannikolla ja keskiviikkona on lento kotiin Suomeen. Päivät ovat olleet lämpimiä ja aurinkoisia, sekä työkaverit mukavia. Kotiin on kuitenkin aina kiva palata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: