Työharjoittelu Amsterdamissa

Olen ollu jo 5 päivää reissussa ja matka alkaa olemaan jo puolivälissä. Olen töissä Asmterdamin telakalla tekemässä (muutaman miljoonan) jahtiin uutta lattiaa hytteihin. Matka meni aika sujuvasti ajettiin Suomesta Hollantiin, mutta siihe. paloi paljon aikaa ja hermoja. Töissä olen nauttinut tehdä monipuolista hommaa ja sitä onkin tarjolla. Tosin työpäivät kestää 12 tuntia joten paljon vapaa-aikaa ei minulle jää. Vielä pitäisi jaksaa muutama päivä, että päästään lähtemään takaisin Suomeen ja valmistumaan ajoissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: