Työharjoittelu Espanjassa

Asiakastilaisuuden järjestäminen

Näyttötehtäväni täällä Espanjassa oli tapahtuman järjestäminen. Pääsin järjestämään asiakastilaisuutta Solid House Properties:n mahdolliselle asiakaskunnalle. Asiakastilaisuutta suunniteltiin palavereissa. Tein kutsun tilaisuuteen ja kutsua jaettiin ympäri Sabores klubin asuinaluetta. Tilaisuus järjestettiin tiistaina 22.11.2022 Sabores klubilla ja ihmisiä oli paikalla yli 30. Tilaisuudessa kerrottiin Solid Housen toiminnasta Suomessa sekä Espanjassa. Tarjoiluna oli tapaksia ja lähi tilalla tuotettua viiniä. Ilta meni suunnitelmien mukaan ja onnistui hyvin. Ihmiset esittivät hyviä kysymyksiä ja olivat iloisia.

Marbella

Kävin tutustumassa Marbellaan sekä sen satamaan Puerto Banukseen. Pääsin sinne kätevästi express bussilla tunnissa Benalmadenasta. Tässä esittelyni kohteesta:

Marbella sijaitsee Costa del Solilla, noin 60km Malagasta lounaaseen. Asukasluku Marbellassa on yli 140.000.

Marbella on suosittu lomakohde ja siellä vierailee vuosittain miljoonia matkailijoita. Kaupungista löytyy paljon erilaisia ravintoloita tapas baareista Michelin tähdellä varustettuihin gourmet ravintoloihin. Marbellasta löytyy paljon puistoja ja puutarhoja sekä viehättävä vanha kaupunki. Marbellan ympäriltä löytyy useita golf kenttiä sekä uimarantoja. Marbellassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja valinnan varaa riittää. Marbellan kaunis rantakatu, joka on noin 7 km pitkä, houkuttelee ihmisiä ihastelemaan maisemia.

Marbellan sijainti lähellä Gibraltarin salmea tekee alueesta loistavan kohteen delfiinien ja valaiden bongaamiseen. Gibraltarin salmen läheisillä merialueilla elää vahva delfiinipopulaatio ja lisäksi salmi on merkittävä valaiden kulkureitti.

Marbellan ehkä tunnetuin kohde on Puerto Banuksen huvivenesatama, joka sijaitsee noin 5km kaupungin keskustasta. Satama on täynnä luksusmerkkien myymälöitä sekä tasokkaita ravintoloita. Satama on täynnä eri puolilta maailmaa saapuneita ylellisiä luksusjahteja sekä aamuun saakka avoinna olevia yökerhoja. Marbella on saanut maineen rikkaiden ja kuninkaallisten lomanviettopaikkana.

Malagan joulunavaus 26.11.2022

Malagan kuuluisat jouluvalot sytytettin lauantaina 26.11.2022. Lähdin katsomaan tapahtumaa, joka oli huikea. Keskustan pääkadulla, Calle Lariosilla oli näyttävä valo ja musiikki show sekä valtava määrä ihmisiä. Jouluvaloja oli ympäri kaupunkia ja niitä oli yhteensä noin 2 miljoonaa. Malagan jouluvalaistuksesta vastaava yritys, Illuminations Ximénez, vastaa myös valaistuspalveluista eri yrityksille ja kaupungeille ympäri maailmaa. Yhtiön LED -valaistus löytyy mm. New Yorkista Fifth Avenuelta, Las Vegasista, Dubaista ja jopa Hongkongista. Malagan jouluvalot palavat 5.1.2023 asti. Malagan joulunavaus on kokemisen arvoista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: