TYÖHARJOITTELUKOKEMUS ESPANJASSA

Olin kuusi viikkoa työharjoittelussa Espanjassa, Costa del Solilla. Asuin Benalmadena Puerton satama-alueella.

Tein työharjoittelun kiinteistövälitys yritykselle Solid House Properties S.L.:lle, joka avasi toimiston Fuengirolaan kaksi viikkoa ennen saapumistani tänne. Työharjoittelu kokemukseni oli aivan mahtava. Sain tehdä monipuolisia tehtäviä esimerkiksi tutustuin moniin eri kaupunkeihin ja kyliin, kirjoitin niistä esittelyjä ja otin paljon valokuvia, joita editoin. Näyttötehtäväni oli asiakastilaisuuden järjestäminen, joka onnistui hyvin. Opettelin myös järjestelmän, jolla etsitään asuntoja asiakkaille ja sain toimistopäivinä tehdä myös sitä työtä. Autoin yritystä myös sometilien käytössä. Opiskelin päivittäin espanjan kieltä ja opin paljon uusia sanoja.

Liikkuminen Costa del Solin alueella oli helppoa junalla ja bussilla. Uber helpotti liikkumista myös varsinkin iltaisin. Tutustuin myös paljon uusiin ihmisiin ja sain uusia kavereita. Kuuden viikon aikana oli vain kolme sateista päivää, muina päivinä aurinko paistoi.

Espanjalaista ruokaa söin monipuolisesti eri paikoissa, lempiruokiani olivat pilpil, rapupastat ja erilaiset lihat.

Costa del Solin alueella toimii paljon suomalaisia yrityksiä, joten työharjoittelupaikan saaminen täältä ei ole mahdottomuus.

Jos minulle tulee vielä mahdollisuus niin tulen tänne ehdottomasti takaisin, jonka vuoksi voinkin suositella työharjoittelua Espanjassa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: