Salongin siivoajana ja lattianpesijänä

2.10- 3.10 Alkoi jälleen viikonloppu ja käytin sen niin hyvin kuin lepäämiseen. Huomasin hieman työuupumuksen merkkejä työni yksipuolisuuden ja tylsyyden takia ja vapaapäivinäni teki mieli vain nukkua joten nukuin pitkälti koko viikonlopun työuupumusta pois.

4.10-7.10 Palasin kolmen päivän nukkumisen jälkeen töihin ja mitä muutakaan kuin siivoamaan. Sain harjoitella jälleen hetken harjoituspäälle hiustenleikkausta. Siivouksen lisäksi palvelin asiakkaita viemällä heille juotavaa ja pesin tiskejä. Koko viikon aikana siivouksen ja asiakaspalvelun lisäksi sain pestä vain yhden miehen hiukset ja tehdä yhden hiusten leikkauksen harjoituspäähän. Tunsin myös saavani kampaamossa huonoa kohtelua erityisesti tällä viikolla. Aistin että minun on pian lähdettävä kampaamosta ja etsittävä uusi työssäoppimispaikka.

8.10-10.10 Vapaapäiväni käytin lenkkeillen ja upeita syksyisiä maisemia ihaillen. Kävin myöskin Traunstain nimisessä kaupungissa ystävieni kanssa syömässä. Sain sieltä myös uusia tuttavuuksia.

11.10 Sanoin kampaamon pomolle etten halua enää jatkaa työssäoppimista kampaamossa ja haluan vaihtaa paikkaa. Hän oli samaa mieltä ja halusi minut pois kampaamostaan. Joten kävin heti tutustumassa eräässä toisessa kampaamossa. 11.10-13.10 käytin uuden työpaikan etsintään ja löysinkin lopulta uuden mukavan oloisen työssäoppimispaikan itselleni. Siellä työntekijät olivat hyvin ystävällisiä ja mukavia.

14.10-17.10 Käytin vapaapäiväni käymällä kauppakeskuksessa ja olemalla ystävieni kanssa. Menin myös treenaamaan kuntosalille reippaana.

(Kuvat uudesta työssäoppimispaikastani)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: