Työt uudessa kampaamossa

18.10 Työni uudessa kampaamossa alkoi. Löysin todella mukavan työssäoppimispaikan läheltä edellistä työssäoppimispaikkaani. Kampaamon nimi on Beauty Rose ja nimensä mukaan kampaamo on kaunis kuin ruusu. Kampaamo sijaitsee myös ihan Salzburgin ydin keskustassa aivan kuin edellinen. Kampaamossa on muutama työntekijä pomon lisäksi ja tunnelma kampaamossa on rento ja miellyttävä.

Aloitin työni uudessa salongissa harjoittelemalla värjäystä hiustupsuihin. Pääsin myös heti työn touhuun ja pääsin pesemään asiakkaan hiukset ja föönäämään ne. Tein myös kampaukset asiakkaille. Toiselle letit ja toisen asiakkaan hiukset kiharsin kihartimella.

19.10 Opettelin hieman hiusväreistä ja väsäsin työharjoittelija tytölle letit ja toiselle tytölle laitoin kiharat kihartimella. Tietysti myös täälläkin siivous kuului työnkuvaan mutta ei sentään niin paljon kuin edellisessä kampaamossa, jossa hiuskarvat ja pölypunkit liikkuivat mopin tahdissa 7 tuntia päivässä.

20.10-22.10 Sain leikata asiakkaan hiukset kerroksittain ja laittaa hänelle raidat. Kiharsin työkavereiden hiukset ja yhdelle tein föönikampauksen. Seuraavana päivänä sain värjätä asiakkaan hiukset ensin vaalennusvärillä, jonka jälkeen laitoin sävytteen hiuksiin. Katselin myös toisten työntekoa ja pesin monien asiakkaiden hiukset. Olin suorastaan onnellinen saadessani tehdä oikeita töitä tällä viikolla. 23.10 Olikin taas vapaapäivä ja käytin sen asunnossani hengaten.

24.10 Menin töihin Saksan puolelle ensimmäistä kertaa, koska pomollani on siellä toinen kampaamo. Katselin kampaamossa kuinka miesten hiuksia leikataan ja siivosin kampaamoa.

25.10 Vanhempani tulivat käymään Salzburgissa ja näimme pitkästä aikaa. Ensin katsoimme olenko lihonnut itävallassa ollessani, jonka jälkeen vaihdoimme kuulumiset. Värjäsin ja leikkasin äitini hiukset ja väristä tuli kauniin suklaanruskea. Laitoin myös värin yhdelle työkaverilleni ja onnekseni väri onnistui ja siitä tuli nätti vaaleanruskea. Olemme siis edelleen työkaverini kanssa puheväleissä.

26.10 Värjäsin kahden asiakkaan hiukset ja föönäsin ne. Muuten seurasin toisten työntekoa ja siivosin kampaamoa. Illalla menin vanhempieni ja heidän ystäviensä kanssa Salzburgin linnaan jossa oli hieno konsertti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: