Työt huippustailistin kampaamossa

Kolmas työviikkoni Tarquini Hair Salonissa alkoi 13.9. Harjoittelin jälleen kampauksia harjoituspäähän ja autoin muita työntekijöitä ja siivosin. Seuraavina työpäivinä 14.9- 16.9 Harjoittelin esim. hiusten leikkauksia harjoituspäähän, siivosin ja laitoin tavaraa varastoon. Katselin tällä viikolla tuntikausia toisten työntekoa ja siivosin kampaamoa. Aloin jo miettimään saisinko ollenkaan asiakkaita tässä kampaamossa ollesani, jotta voisin tehdä jotakin aidolle oikealle ihmisasiakkaalle. Ajattelin että ehkä ajan kanssa saan oikeita asiakkaita kun pomo näkee millaisia leikkauksia ja kampauksia osaan tehdä harjoituspäälle.

17.9 Oli vapaapäiväni ja olin vain asunnollani ja katsoin elokuvia. Tuntikausien siivoaminen ja katseleminen veivät verojaan energiastani. 18.9 lepäilin asunnollani ja kävin tapaamassa uusia ystäviäni. 19.9 Olin myös asunnollani koska oli sateinen ja myrskyinen päivä.

20.9 Alkoi neljäs viikkoni huippustailistin kampaamossa ja edelleen tein samoja asioita eli harjoittelin hiustenleikkauksia harjoituspäähän, autoin muita ja siivosin kampaamoa tunteja. 21.9 Minulta kiellettiin etten saa harjoitella harjoituspäähän kampauksia enkä leikkauksia. Saisin vain siivota ja laittaa tavaraa varastoon ja halkoa folioa. 22.9 Siivosin kampaamoa ja sain tehdä lettikampauksen yhdelle naiselle ja autoin pidennysten laitossa. 23.9 siivosin jälleen kampaamoa tunteja ja katselin toisten työskentelyä. Koitin myös opetella hieman asiakaspalvelua saksankielellä.

24.9-26.9 vapaapäivinäni pyöräilin ympäri Salzburgia, Salzburgin joen vartta pitkin katsellen kauniita syksyisiä maisemia. Kävin myös hieman kaupoissa katselemassa kauniita vaatteita ja tavaroita ja tapasin uusia ystäviäni.

27.9 -1.10 Alkoi viides viikko työharjoittelua kampaamossa. Tällä viikolla sain harjoitella harjoituspäähän hiustenleikkausta hetken ajan eli noin 30 minuuttia joinain päivinä mutta muuten minut laitettiin siivoamaan kampaamoa. Joka päivä en kuitenkaan saanut harjoitella sitäkään. Tajusin että minun uusi tehtäväni heidän kampaamossaan on vain olla siivoaja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: