Työn makuun

31.8- 12.9

Toinen viikkoni Tarquini Hair Salonissa oli käynnissä ja 31.8 harjoittelin jälleen kampausten tekoa harjoituspäähän ja teinkin 4 erilaista juhlakampausta ja otin niistä kuvat kampaamon kameralla. Seuraavana päivänä 1.9 katselin töissä toisten työntekoa ja heidän tapaansa värjätä ja leikata hiuksia. Siivosin myös salonkia ja laitoin astioita. Tätä samaa oli myös 2.9 eli kampaamon siivousta ja astioiden laittoa. Laitoin myös kampauksia työkavereiden hiuksiin koska he niin kiltisti sitä pyysivät.

3.9 Lenkkeilin Salzburgissa ja katselin upeita vuoristomaisemia. 4.9 ryhdistäydyin jopa niin paljon että ostin kuntosalikortin itselleni, jotta voisin pysyä kuosissa koko työssäoppimisen ajan. 5.9 kävin sitten siellä kuntosalilla mihin olin kortin ostanut ja sen jälkeen menin uusien ystävieni kanssa piknikille Salzburgin lähellä sijaitsevan linnan puistoon.

6.9 Olin töissä jälleen 8h niin kuin jokaisena työpäivänäni ja harjoittelin harjoittelupäähän tasausleikkausta ja raitojen tekoa. 7.9 Leikkasin harjoittelupään hiukset kerroksittain ja katselin hiustenleikkaus videoita ja palvelin asiakkaita viemällä heille kahvia tai teetä. Huomasin että työhöni kuuluu paljon siivousta ja astioiden tiskaamista. 8.9 Jatkoin kampausten tekoa harjoituspäähän ja siivosin kampaamoa. Sama toistui 9.9.

Viikonloppuna ja vapaapäivänäni 10.9-12.9 olin uusien ystävieni kanssa kaupungilla ja yhden uuden ystäväni luona kylässä. Söimme yhdessä ja juttelimme. Tänä viikonloppuna jutellessani tajuntaani iski tieto siitä kuinka huono englannin taito minulla onkaan. Uusi ystäväni antoi minulle polkupyörän, joka oli mielestäni todella ystävällinen teko melkein vierasta ihmistä kohtaan. Kävin yksin myös Könningsee nimisessä äärimmäisen kauniissa vuoristo kaupungissa. Se oli yksi kauneimmista paikoista missä koskaan olen käynyt. Vuoria oli joka puolella. Menin veneellä köningseen järvellä ja katselin alppien upeutta samalla kun veneen kapteeni soitti välillä saksofonia. Ajelu järvellä kesti vain kaksi tuntia, mutta en unohda sitä koskaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: