Asunto homeessa

28.11-29.11 Harjoittelin jälleen kampauksia harjoittelupäähän ja keittelin asiakkaille kahvia. Asiakkaita oli liikkeellä harvinaisen vähän näinä parina päivänä.

30.11-3.12 Tänään tajusin että minulla on salainen lahjakkuus mistä en ole koskaan ennen ollut tietoinen, nimittäin taito jumittaa pyykit pesukoneeseen niin ettei luukkua saa enää millään auki. Tämä oli tapahtunut niin monta kertaa että olen täysin varma uudesta lahjakkuudestani. Minulle tuli asiakas hiustenvärjäykseen ja värjäsin asiakkaan hiukset kuparinväriseksi. Opetin kampauksen tekoa toiselle opiskelijalle ja autoin pidennysten pois ottamisessa, siivosin ja pesin asiakkaiden hiuksia. 4.12 ja 5.12 lepäilin ja koitin opiskella saksankieltä ja tein koulutehtäviä.

6.12-10.12 Leikkasin asiakkaiden hiuksia, esimerkiksi leikkasin eräälle asiakkaalle polkkatukan. Tein yhdelle asiakkaalle suoristuspermanentin ja se onnistui mielestäni todella hyvin. Erään asiakkaan hiukset värjäsin kirkkaan siniseksi. Koitin asiakaspalvelua saksankielellä. Jostain syystä asiakkaat naurahtelivat tai hymyilivät huvittuneesti joka kerta kun kysyin saksankielellä haluatteko jotakin juotavaa.. syy jäi mysteeriksi.

11.12-14.12 Olin ystävieni kanssa koko päivän ja illalla tulin jälleen kipeäksi. Olinkin sitten kipeänä muutaman päivän. Yleensä olen harvoin kipeänä, mutta jostain syystä Antheringissa asuessani sairastuin kuukauden aikana jo toista kertaa. Todennäköinen syy oli kenties seinässä oleva hämähäkinseitti joka ei sitten ollutkaan hämähäkinseitti vaan hometta. Home ilmestyi lyhyen ajan sisällä kuin tyhjästä. Seinien kulmat olivat mustanharmaan pläntikkäät ja sisäilmassa oli kummallinen haju.

15.12-17.12 Homeesta ja sairastelusta huolimatta menin jälleen töihin pesemään asiakkaiden hiuksia ja laittamaan raidat asiakkaalle. Värjäsin asiakkaan tyven ja asiakaspalvelin kampaamossa vierailevia. 18.12 lepäilin homeisessa asunnossani ja leikin kissani kanssa. Maximilianin vieraskoreus on alkanut väistyä sivuun ja nään paremmin sen luonnetta. Maximilian hurmaa lempeydellään ja suloisuudellaan, mutta se on myös todella villi. Luulen että se kuvittelee olevansa isompikin kissaeläin.

Anthering

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: