Takaisin Salzburgiin

19.12-21.12 Minulla oli toinen miesten hiustenleikkaus ja mielestäni se meni hyvin. Hiustenleikkuun jälkeen asiakkaalta löytyi edelleen hiuksia päästä ja leikkauskin näytti suhteellisen hyvältä. Asiakas itsekin oli tyytyväinen. Leikkasin toisen asiakkaan hiukset a-malliseksi ja tein samoja pieniä töitä mitä edellisinäkin päivinä.

22.12-8.1 Joululoma alkoi ja käytin sen suurimmaksi osaksi opiskellen ja uusien ystävieni kanssa ja urheillen. Ajattelin olla koko loman itävallassa. Joulukuu itävallassa oli hyvin erikoinen. Lunta oli muutamia päivä, mutta sen jälkeen lämpötilat nousivat jopa 15 asteeseen ja ruoho oli edelleen kirkkaan vihreää. Tuntui kun olisi ollut kevät. Loman aikana muutin myös Antheringista takaisin Salzburin keskustaan homeen takia, mutta tällä kertaa isompaan asuntoon. 9.1 Kampaamo oli kiinni ja käytin päivän jatkaen koulutehtävien tekemistä.

10.1-12.1 Sen lisäksi että pyykit jumittuivat pesukoneeseen, joku ryösti pyykkikorin. Ihmettelyn jälkeen palasin kuitenkin töiden pariin, leikkasin asiakkaan hiukset ja laitoin tavaroita ja värejä kaappiin. Suoristin hiuksia, leikkasin tasaleikkauksen, leikkasin polkkatukan ja harjoittelin balayash tekniikkaa nuken päähän. 13.1 Ryöstin pyykkikorin takaisin varkaalta. Varasta taisi ottaa päähän kun joku ryösti hänen ryöstämänsä korin. Olisi pitänyt jättää lappu varkaalle jossa lukee KARMA WAS HERE.

14.1 Kävin Salzburgin linnassa. Maisemat ylhäältä linnasta olivat todella upeat. Vuoria näkyi joka puolella.

15.1 Olin erään perheen luona kylässä ja he tarjosivat hyvää ruokaa ja lauloimme karaokea.

16.1 Menin töihin Saksan puolelle. Katselin jälleen miesten hiustenleikkauksia ja värjäsin erään asiakkaan hiukset punaiseksi. Leikkasin myös kahden asiakkaan hiukset. Toisen asiakkaan hiukset kerroksittain ja toisen tasapitkäksi. Pomo kertoo minulle että voisin saada vakituisen työpaikan tästä kampaamosta, joka on Saksan puolella ja tulla takaisin töihin elokuussa, mutta silloin tietysti palkkalaisena. Olen onnellinen tästä mahdollisuudesta.

Itävallan sää joulukuussa

Salzburgin linna

Työnjälki ja toinen miesten hiustenleikkaus

Karaoke laulantaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: