Aurinkorannikko kutsuu

Täällä kirjoittelee Minttu, matkailualan opiskelija joka olisi lähdössä 3viikon päästä Fuengirolaan. 4 viikon Aurinkorannikon matkaopaskoulu jo siellä odotteleekin. Majoitumme kaikki 18 uutta oppilasta Mediterraneo Real- huoneistohotellissa, jossa samassa rakennuksessa kyseinen koulukin on.

Sormet sauhuten vielä viimeiset viralliset asiat hoitoon, sekä opaskoululaisille annettu kohdetietous tehtävä. Sitten voikin rauhallisin mielin pakkailla matkatavaroita ja odotella kauan odotettua reissua. Veikkaanpa vain kun kohteeseen saavutaan, rauhallinen mieli onkin jäänyt Suomeen. Nimittäin koulu Fuengirolassa tulee olemaan niin intensiivistä lyhyessä ajassa. Itse suoritan monta tutkinnon osaa samalla kerralla, joten saa nähdä mihin tämä tyttö on päänsä taas laittanut. Toiveissa toki olisi koulu saada läpi ja päästä lähemmäksi unelmatyötäni. Siihen siis panostetaankin hikipisaroita vuodattaen lämpöisessä Espanjassa.

Tässäpä vielä linkki matkaopaskoulusta, jos yhtään jäi oman mielenpäälle ajatus, että sinustakin olisi tänne 🙂

https://matkaopaskoulu.fi/

Täältä linkin takaa pääsettekin elämääni seurailemaan jatkossa Espanjasta & tulevilta matkoilta. https://hiekkaavarpaissasuolaahiuksissa.blogspot.com/

Pää kylmäksi ja kohti uusia seikkailuja!

-Minttu-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: