Munchen

17.1- 20.1 Leikkasin kolmelle asiakkaalle tasausleikkauksen ja föönäsin asiakkaiden hiuksia. Värjäsin myös työkaverini hiukset ja vastalahjaksi hän teki minulle kasvohoidon. Olin varma että olin löytänyt unelma työni, työn jossa saa ilmaisia kasvohoitoja keskellä työpäivää.

21.1 Menin ystävieni kanssa Muncheniin, Saksan puolelle. Suuntasimme kohti lentokone museoa ja myöhemmin iltapäivällä lähdimme Munchenin keskustaan katselemaan nähtävyyksiä ja syömään paikalliseen hyvin saksalaishenkiseen ravintolaan. Porukkamme miehet rakastivat katsella vanhoja lentokoneita ja vietimmekin museossa monta tuntia. Minä taas katsoin parin tunnin katselun jälkeen mieluummin puhelintani kuin lentokoneita. Paikallisen ravintolan ruoka oli taivaallisen hyvää, jälkiruoasta puhumattakaan. Maistoimme myös olutta, joka oli olueksi erikoisen makeaa. Päivä oli mukava, jos ei kauheaa lumisadetta ja matkaväsymystä lasketa.

22.1 Lepäsin asunnollani ja mietiskelin Munchenin matkaamme.

23.1-26.1 Olin koulutuksessa Saksan puolella, jossa harjoittelimme uutta balayash tekniikkaa. Seuraavina päivinä esim. leikkasin pikkutytön hiukset ja toiselle asiakkaalle tein tasausleikkauksen. Harjoittelin myös koulutuksessa oppimaani tekniikkaa harjoituspäähän. Laitoin asiakkaalle raidat ja muutamalle muulle asiakkaalle tyvivärin.

27.1 Olin jälleen kipeänä. Tässä kohtaa melkeen voisi sanoa että jatkuva sairastelu alkoi tympimään joten pakotin itseni töihin heti seuraavana päivänä. 28.1 oli sunnuntai, jonka vietin ystävieni kanssa.

30.1 Minulla ei ollut työpäivää, mutta leikkasin ja värjäsin ystäväni hiukset hänen kotonaan, jonka jälkeen hän tarjosi hyvää ruokaa ja söimme yhdessä hänen perheensä kanssa.

31.1-3.2 Värjäsin asiakkaiden hiuksia. Esimerkiksi eräälle laitoin hiuksiin sinisiä raitoja, mutta muuten hiusväri oli musta. Katselin permanentin laittoa, siivosin, pesin hiuksia, föönäsin ja asiakaspalvelin kampaamoon tulevia.

4.2-5.2 Olin taas kipeänä, mutta onneksi oli viikonloppu. Tunnolliset ihmisethän sairastavat yleensä vain viikonloppuna, joten luulen että tein pomoni iloiseksi kun kerroin sairastaneeni ainoastaan vapaapäivinäni.

Lentokonemuseossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: