Päivä Insbruckissa ja Bad Reichenhallin kylpylä

6.2 Olin töissä jälleen Saksan puolella. Värjäsin kahden asiakkaan tyven ja siivosin kampaamoa. Työpäivän jälkeen menin ihanaan kylpylään joka sijaitsi Bad Reichenhall nimisessä kaupungissa. Kylpylässä oli muun muassa suola-allas, jossa pystyi todella kellumaan ja monia rentouttavia saunoja.

7.2-10.2 Siivosin kampaamoa ja föönäsin asiakkaiden hiuksia, Leikkasin U-malli leikkauksen asiakkaalle ja toiselle A-malli leikkauksen ja värjäsin muutaman asiakkaan tyven. Laitoin myös sävytteen raidoitettuihin hiuksiin, värjäsin asiakkaan kulmakarvat ja leikkasin kerrostusleikkauksen.

11.2 Olin Traunstainin kaupungissa ystävieni kanssa ja tutustuin siellä moniin uusiin ihmisiin. Meidät kutsuttiin syömään porukalla yhden vieraanvaraisen saksalaisen perheen luokse.

12.2 Menin ystävieni kanssa Insbruckiin. Kävimme kahvilassa ja tutustuimme erääseen paikalliseen pariskuntaan. Sen jälkeen menimme syömään ylhäällä vuoristossa sijaitsevaan kauniiseen ravintolaan.

13.2 Menin Saksaan töihin ja leikkasin lyhyen hiusmallin asiakkaalle ja toiselle tein pokkatukan ja otsahiukset. Asiakkaat olivat sinä päivänä harvinaisen tyytyväisiä ja sainkin yhdeltä asiakkaaltani tippiä työstäni jopa 20 euroa.

14.2-21.2 Tein samoja töitä mitä jokaisena työpäivänäni eli hiusten värjäyksiä, leikkauksia, hiusten pesuja ja föönäystä. Aloin valmistautua lähtemään takaisin kohti koti Suomea, missä ystävät ja perhe jo odottivat minua innokkaasti takaisin. Hyvästelin itävallan uusia tuttavuuksiani ja eräät uudet ystäväni antoivat minulle ihanan läksiäislahjan. Katselin myös itävallan kauniita alppimaisemia viimeistä kertaa haikein mielin.

22.2 Kissani Maximilian ja minä lähdimme matkaan kohti koti Suomea. Ensin lähdimme junalla Salzburgista Wieniin, josta matkani jatkui bussilla Wienin lentoasemalle. Wienistä ostimme hieman tuliaisia suomalaisille tuttavilleni ja astuimme lentokoneeseen joka meni Riikaan. Riikaan saavuttuani ajattelin että mikään ei voi mennä enää pieleen ja kohta olemme matkalla Turkuun. Matka ei mennyt kuitenkaan ihan nappiin, nimittäin lento Riikasta Turkuun oli peruttu ja lopulta matkalaukkunikin hävisi kuka ties mihin. Sain kuitenkin lentoyhtiöltä korvauksena perutusta matkasta lennon Helsinkiin. Helsingistä matkasimme bussilla sitten kohti Turkua ja tietysti ilman sitä matkalaukkua. Isäni odotti meitä siellä heti iloisena vastassa.

Matkani oli päättynyt ja me molemmat ehjänä Suomessa, vaikka olin jälleen ollut varma että matkamme loppuu lentokone onnettomuuteen. Itävallan matka oli nyt ohi ja olin jälleen päässyt omaan kauniiseen ja lämpimään kotiini nukkumaan yöni. Upea Itävalta ja matkan kokemukset ovat kuitenkin painuneet sydämeeni ja tulen muistamaan ne loppu elämäni.

Näkemiin kaunis itävalta! Auf Wiedersehen schönes Österreich!

Kylpylä Bad Reichenhallissa

Hiusten värjäyksiä. Alhaalla oikealla kuva lähtötilanteesta ja Alhaalla vasemmalla lopputulos

Traunstain

Innsbruck

Matka kohti koti Suomea Maximilianin kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: