Matkaopaskoulu kutsuu

Tasan viikon päästä lentokone on laskeutunut Etelä-Espanjaan ja uusi seikkailu on virallisesti alkanut. Nimittäin minä ja 17 muuta opiskelijaa suuntaamme Fuengirolaan Aurinkorannikon matkaopaskouluun. Jännitystä on selvästi jo kaikilla ilmassa. Työmäärä joka meitä siellä odottaa ei ole pieni mutta uskon että jokaisen sekunnin arvoinen.

Itselle tämä on niitä viimeisiä rutistuksia ennen kuin valmistun matkailualan perustutkinto käsissäni. Nyt saan vastaanottovirkailijan pätevyyden lisäksi matkaoppaan kokemusta. Kaikki ovet ovat vielä auki kesäksi enkä malta odottaa päästä näkemään erilaista työkulttuuria ja matkaoppaan työtehtäviä.

Tähän mennessä on tehty jo ennakkotehtäviä ja luettu läpi ennakkomateriaaleja. Melkein on jo matkalaukut pakattu ja matka kohti valkoisia hiekkarantoja ja lämmintä merituulta alkaa. Mielenkiinnolla mutta myös hieman jännityksellä odotan mitä tulevan pitää.

-Heta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: