https://osteriafrancescana.it/

Olen Maija Kyyrönen, 26-vuotias kokin ammattitutkinnon opiskelija Rasekosta. Aloitan lauantaina harjoittelujakson Italian Modenassa, Osteria Francescanassa. Osteria Francescana on keittiömestari Massimo Botturan ravintola Modenan sydämmessä. Osteria Francescana on kolmen Michelin tähden ravintola, joka on valittu vuosina 2016 ja 2018 maailman top 50 listauksessa maailman parhaaksi ravintolaksi. Harjoittelujakso on osa ammattitutkinoni suorittamista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: