Graafisen alan työtehtävissä Brysselissä

Olen toiminut yrittäjä jo yli 12 vuotta merkintä alan liikkeessäni Turussa. Blue Sign Oy palvelee kaiken kattavasti, niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaita kaikissa merkintään, mainontaan, graafiseen suunnitteluun ja yksilöinteihin liittyvissä asioissa. Blue Sign Oy on jo yli 25 vuotias. Itse olen 44-vuotias.

Sain mahdollisuuden Rasekon kautta päästä mukaan kansainvälisessä työympäristössä toimimiseen. Harjoittelujakso on lisäosa yrittäjän oppisopimuksella aiemmin suorittamaani liiketoiminnan ammattitutkintoon. Suoritan harjoittelun Belgiassa Brysselissä. Vastaanottavana tahona on Suomen Benelux-Instituutti, ja siellä työtehtävääni on 10 päivän ajan taittaa Instituutin toiminnasta raportoiva vuosikertomus viime vuodelta mm. Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön käyttöön.

Kuvassa upea Antwerpenin rautatieasema, se on suoraan kuin elokuvista. Vanha ja koristeellinen, silti uudella tekniikalla varusteltu ja nykyaikaa hyvin palveleva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: