Antwerpen majapaikkana, työssäoppimispaikka Brysselissä

Harjoittelun ajan majapaikkani on Brysselin naapurikaupungissa n. 50 km päässä Antwerpenissä. Matkustan paikallisjunalla Brysseliin, matka kestää kävelyineen ja junailuineen noin tunnin per suunta. Minä ja julkinen liikenne emme aina oikein puhu samaa kieltä, haasteita todennäköisesti riittää jotta löydän oikeat junat ja asemat 😀 Odotan suurella innolla ja mielenkiinnolla harjoittelua. Huomenna tiistaina pääsiäispyhien jälkeen minulla on tapaaminen instituutin johtajan Laura Boxbergin kanssa, ja saan kuva ja teksti materiaalit työstettävikseni.

Kuvassa on pala Antwerpenin keskustan liepeillä olevaa vanhaa satamaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: