Työharjoittelu päättymässä Costa del Solilla

Hola!

 

Sain viettää lähes 3kk Costa del Solilla työharjoittelussa. Tein monipuolisia markkinoinnin työtehtäviä kiinteistövälitysyrityksessä. Olen myös aktiivisesti etsinyt asiakkaille sopivia kohteita. Monet suomalaiset haluavat hankkia asunnon aurinkorannikolta. Sää on ollut aurinkoinen ja meri on lämmennyt viime viikkojen aikana.

Pääsiäistä vietettiin koko viikko täällä Espanjassa. Kylät ja kaupungit täyttyivät erilaisista pääsiäiskulkueista. Espanjalaiset viettivät lomaa pääsiäisviikon ja monet kaupat olivat myös kiinni. Turisteja saapui aurinkorannikolle pääsiäislomalle todella paljon.

Eräänä päivänä lähirannalleni ui suuri miekkavalasparvi, joka oli melkoinen elämys. 

On ollut myös kivaa, että sukulaisiani ja ystäviäni on käynyt lomalla täällä. Olemme käyneet isolla porukalla silloin tällöin ulkona syömässä.

Kävin myös tutustumassa Rondaan. Tässä tietoa kaupungista:

 

Ronda on upea kaupunki Espanjan Andalusiassa, noin 100 km Malagasta, sisämaan vuoristossa. Kaupungissa on noin 36.000 asukasta ja se on yksi Andalusian nopeimmin kasvavista kaupungeista sekä myös yksi Espanjan vanhimmista kaupungeista. Aluetta ovat asuttaneet keltit, foinikialaiset, roomalaiset ja maurit, joista jokainen on jättänyt jälkensä alueen historiaan.

Rondan upea valkoinen kylä sijaitsee 750 metriä merenpinnan yläpuolella ja kylän halki menee yli sata metriä syvä El Tajo rotko, joka jakaa kaupungin uuteen ja vanhaan puoleen. Rotkon pohjalla virtaa Guadalevinjoki. Rotkon pääsee ylittämään kaarisiltaa pitkin, josta avautuvat upeat näkymät rotkoon sekä ympäröivälle maaseudulle. Ronda on myös tunnettu Espanjan vanhimmasta härkätaisteluareenasta, Plaza de Toros, joka on rakennettu vuonna 1784.

Rondassa on paljon nähtävää, upeita maisemia, viehättäviä renessanssiajan taloja, kapeita kujia, kirkkoja, museoita, ihania kuppiloita, pieniä putiikkeja sekä pieniä idyllisiä puistoja. Vanhasta kaupungista, La Ciudadista, löytyy valtaosa Rondan nähtävyyksistä. Santa Maria la Mayor -kirkko sekä kaunis Palacio de Monragón -palatsi ovat vierailemisen arvoisia kohteita. San Miguel -arabialaiskorttelissa voi vierailla Banos Arabes -kylpylässä.

Rondan alue on kuuluisa oliivi- ja viinitiloistaan ja molempia peltoja on alueella silmänkantamattomiin. Alueella tuotetaan erittäin arvostettuja viinejä sekä öljyjä.

Ronda on kokemisen arvoinen kohde, mutta korkean sijaintinsa vuoksi Rondan lämpötila kannattaa ottaa huomioon sinne matkustaessa. Kesällä lämpötila kohoaa korkeisiin lukemiin ja vastaavasti talvikuukausina lämpötila laskee.

Palaan takaisin Suomeen huomenna. Oli jälleen mahtava kokemus suorittaa työharjoittelu täällä!

Adios!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: