Opaskoulu Espanjassa- uusia ystävyyksiä ja kokemuksia

Ekat pari viikkoa on mennyt todella nopeasti ja ekat näytötkin on saatu jo alta pois. Opiskelu on ollut suhteellisen vapaa muotoista. Olemme saanut teoriat sähköpostiin ja käydään käytännön asiat tunnilla. Opettajat on tuntien ohessa kertoneet omia kokemuksia ja esimerkkejä työstä. He ovat maalanneet oppaan työstä moniulotteisen ja vaativan, mutta samaan aikaan hyvin mielenkiintoisen ja motivoivan. Tottakai todellisen kuvan ammatista saa vasta työkentällä. Koska koulu on tiivis ja nopea tempoinen on myös vapaa-ajalla saanut ajan kulumaan koulutehtäviä työstäessä. Transferi ajoa ja ryhmäliikunta tunnin luomista. Yksi niin sanottu oppaan työhön valmistava tehtävä (vaikka sitä ei siksi sanota) on ollut tuntemattomien ihmisten kanssa asuminen ja elämän jakaminen. Meidät jaettiin 3-4 henkilön huoneisiin ja sitten vaan tutustumaan ja opettelemaan yhteisiä pelisääntöjä. Onneksi yksi lähes kaikille opasopiskelijoille yhteinen piirre on rohkeus ja avoimuus hypätä tuntemattomaan. 

Koulupäivä on jakautunut kahteen osaan aamuun ja iltaan. Välissä on siesta jolloin mennään lounaalle hotellin ravintolaan ja sen jälkeen on pari tuntia aikaa tehdä mitä haluaa. Voi esim asettua altaalle aurinkoon paistattelemaan päivää.. usein oppimateriaalit seuraa myös altaalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: