Matkaoppaaksi Espanjassa

Ensimmäiset kaksi viikkoa on mennyt vilauksessa.

Saavuttuamme Malagan lentokentälle näki ensi kertaa porukan jonka kanssa jakaisimme tämän kokemuksen ja viettäisimme seuraavan kuukauden. Meidät asutettiin 3/4 hengen huoneisiin ja kimppa asumisessa on puolensa.

Paljon uutta on jo ehtinyt oppia sillä tietoa oppitunneilla on hyvin paljon. Päivät täällä ovat pitkiä ja alkavat usein 9 aikaan ja loppuvat 19 aikoihin. Siestat lounaan jälkeen tasapainottavat kuitenkin päiviä.

Ensimmäiset näytöt on jo tehty. Takana on aktiviteettinäyttö jossa pääsin vetämään vesijumpan ja osallistumaan muiden lihanpainotreeni-ja kehonhallinta tunneille. Oli todella antoisaa osallistua niin opettajan kuin muidenkin oppilaiden vetämille tunneille. Jokainen tuo omalla persoonallisuudellaan jotain uutta ja näistä saa inspiraatiota omaan vetoon.

Toinen näyttö meillä oli Transfer näyttö. Tässä esitimme luokalle lentokenttäajon kuin olisimme kuljettamassa asiakkaita lentokentältä hotellille. Tämä näyttö oli itselle hieman stressaava ja jännitystä oli selvästi ilmassa kaikilla. Kun tämä näyttö oli ohi oli olo hyvin huojentunut ja tuntui hyvältä saada rakentavaa kritiikkiä opettajalta jälkeenpäin.

Vauhti täällä on ollut kova ja päivät pitkiä mutta vapaa-aikaakin on kuitenkin ehtinyt viettää. Sunnuntait ovat täällä vapaapäiviä joten kävin eilen Malagassa turkimassa kaupunkia. Päivä oli aivan mahtava ja käynti Alcazaban linnoituksessa oli ehdottamasti päivän kohokohta. Askeleita päivältä tuli yli 28 000 tuhatta ja oli huojentavaa päästä illalla takaisin omaan huoneeseen nukkumaan.

Innolla odottaen mitä tulevat viikot pitävät sisällään!

-Heta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: